Website Onderhoud

Het onderhouden van je website is erg belangrijk. Heb je zelf geen tijd of kennis op dit gebied? Wij nemen graag het werk voor je uit handen.

Alles goed geregeld

Online zonder stress

Wil je alles online geregeld hebben zonder stress? We helpen je graag door het werk uit handen te nemen. Met ons onderhoud pakkket, nemen wij het technishe gedeelte van de website op ons. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een snelle website!

WordPress updates

De updates van WordPress is een standaard onderdeel van het verbeteren van de CMS software. Wij zitten voor je klaar om je website direct te voorzien van de nieuwste versies

Plugin updates

Naast het systeem, zijn er ook vele extra plugins voor je website die natuurlijk moeten worden geupdate. Ook dit nemen we graag voor je uit handen.

Full website check

Om je website goed en snel te houden naast de updates. doen wij ook regelmatig een full website check. Hierbij pakken we mogelijke problemen direct aan.

Alles voor een goede website

Een website die snel blijft

Met ons website onderhoud pakket ben je volledig onzorgd van het technishe kant van de website. Mocht er zich toch problemen voordoen, dan lossen we dit direct kosteloos op! Mocht je vragen hebben over ons onderhoud pakket? Neem gerust contact met ons op. 

Onderhoudspakket

nu: €19,50/maand

Wordpress updates
Plugin updates
Full website scans
Technische ondersteuning
Direct problemen verhelpen