Webshop:

Kies uit een van onze websites.

Sector

Kleur

Uitleg nodig over onze webshop?

Gemakkelijk een website kopen

Hoe werkt de webshop van dewebsitewinkel.nl?

Het kan soms dagen kosten voordat je een eigen website hebt opgezet. Niet iedereen heeft de tijd om zelf een website te bouwen, maar een groot budget is er ook niet. (Gemiddeld kost een website al snel 2500,- euro.) Om die reden zijn wij gestart met dewebsitewinkel.nl. Bij ons kan je gemakkelijk een website uitzoeken en kost het onze gemiddelde klanten maar 449,- euro. Het enige wat jij dan moet doen is ons de juiste inhoudelijke informatie aanleveren. Als dat binnen is gaan wij direct voor jou aan de slag en heb je binnen 5 werkdagen je eigen website online.

Voeg je eigen huisstijl toe

Zit ik vast aan de kleuren van een template?

Nee zeker niet! Wij vragen altijd naar informatie over de huisstijl van je bedrijf/merk. Wij kunnen dan rekening houden met de kleuren op de website en de eventuele logo’s die toegevoegd moeten worden. Zo krijgt je gekochte website een geheel persoonlijke tint.

Kies wat bij jou past

Hoe zit het met de header en footer?

Wij hebben een aantal footers en headers gemaakt. Weet je niet precies wat dit inhoud? We leggen het graag even voor je uit.

Een header is de bovenkant van je website. Vaak kan je in de header navigeren naar andere pagina’s. Het is dus eigenlijk een navigatie balk. We hebben een aantal headers voor je ontworpen. Bij het afrekenen kan jij kiezen welke header je graag wil gebruiken voor je website. Wij passen dan het lettertype en de kleuren aan naar de huisstijl van je bedrijf/merk.

Een footer is de onderkant van je website. Vaak is hier informatie over je bedrijf te vinden en staan er een aantal handige links. Ook hier hebben we een aantal verschillende footers voor ontworpen. Jij kan bij het afrekenen kiezen welke footer je graag op je website wilt hebben. Daarna zullen wij de kleur, het lettertype en het logo aanpassen naar de huisstijl van je bedrijf/merk.

Zelf aanpassingen maken

Kan ik altijd nog zelf aanpassingen doorvoeren?

Ja, het is na oplevering van de website altijd mogelijk om nog zelf de inhoud van je website aan te passen. Tijdens het instellen van je website kunnen wij alleen geen aanpassingen doen. Omdat we tegen een goedkope prijs kwaliteit websites willen opleveren maken we gebruik van templates. Deze staan van tevoren al vast zodat wij snel jou gekochte website kunnen personaliseren en kunnen opleveren.

Wij werken met een visuele builder wat inhoud dat je gemakkelijk zelf aanpassingen kan doorvoeren. Echter zijn er een aantal onderdelen die je niet zomaar kan aanpassen. Dit komt omdat deze onderdelen wat moeilijker te vinden zijn en als er iets fout gaat de wijziging op alle pagina’s wordt doorgevoerd. Om deze reden zijn de volgende onderdelen niet zelf aan te passen:

– Header
– Footer

Wel is het mogelijk om de volgorde van het menu in de header aan te passen.

Alles in eigen hand

Zijn er diensten die ik verplicht bij jullie moet afnemen?

Het korte antwoord op die vraag is nee. Je zit bij ons niet standaard vast aan diensten die maandelijks betaald moeten worden. Je kan er bij ons namelijk voor kiezen om enkel een template te kopen. Wij vullen deze dan voor je in zodat je dat niet zelf hoeft te doen en kunnen deze dan overzetten op je huidige WordPress website.

De volgende onderdelen kan je eventueel zelf regelen:

– Domeinnaam
– Hosting

Daarnaast kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om je website ook gelijk bij ons te laten hosten. Ook het aanschaffen van een domeinnaam is mogelijk bij ons. Heb je geen tijd om na de oplevering je website bij te houden? Daar hebben wij iets op bedacht. Wij bieden een onderhoudspakket aan waarbij wij er voor zorgen dat je website altijd up-to-date is.

Onze gratis verhuisservice

Kan ik mijn huidige website door jullie laten upgraden?

Ja! Door onze gratis verhuisservice is het mogelijk om eenvoudig je huidige website te upgraden. Je kiest eenvoudig een template uit in onze webshop en kiest het soort pagina’s uit. Daarna kan je bij het afrekenen aangeven dat je gebruik wilt maken van de verhuisservice. Zodra je hebt afgerekend kan je ons een link sturen van je huidige website. Wij zullen dan de kleuren, afbeeldingen en inhoudelijke informatie van je huidige website overzetten in je nieuw gekochte website.