Veelgestelde vragen over websites

Bij dewebsitewinkel.nl krijgen we regelmatig verschillende vragen over websites. Op deze pagina vindt je op veelgestelde vragen over websites het juiste antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een bericht!

Over welk onderdeel

Heb je een vraag?

Oplevering

Kosten

Maatwerk

Werkwijze

Veelgestelde vragen over

de oplevering van websites

Wanneer wordt mijn website opgeleverd?

Zodra wij alle bestanden hebben ontvangen en een bevestiging hebben gestuurd gaan wij direct aan de slag. Het duurt dan maximaal 5 werkdagen voordat uw website wordt opgeleverd. 

Wat moet ik zelf regelen voor mijn website?

Ons doel is dat jij zo minmogelijk moet doen om een mooie website online te krijgen. Om die reden kunnen wij in vrijwel alle benodigdheden voorzien. De volgende onderdelen kunnen wij voor je regelen:

– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoudspakket

Het enige wat wij niet kunnen verzorgen is de tekstuele inhoud en eventuele foto’s/video’s. Deze onderdelen moeten bij ons aangeleverd worden zodat we deze kunnen plaatsen in de aangekochte website.

Kan ik mijn website verhuizen naar dewebsitewinkel.nl?

Ja, dat kan zeker! Veel van onze klanten hadden een verouderde website waarvan de inhoud wel klopte, maar de buitenkant was toe aan vernieuwing.

Met onze gratis verhuisservice zorgen wij dat je huidige website in een nieuw jasje gegoten wordt. Je koopt dan een template op onze website en voegt de gratis verhuisservice toe.

Bij het aanleveren van de benodigde informatie is het dan niet nodig om inhoudelijke benodigdheden mee te sturen. We hebben genoeg aan een link naar de huidige website.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een website?

Onze klanten zijn gemiddeld maar eenmalig 499,- euro kwijt voor een website.

Daarnaast kan je er voor kiezen om je website bij ons te laten hosten. In dat geval zullen er ook nog maandelijkse kosten zijn voor de hosting van de website.

Wat zijn de kosten van een webshop?

Bij dewebsitewinkel.nl kan je al voor 449,- euro een webshop toevoegen aan je website.

Wij zorgen dat er een pagina is voor al je producten, het winkelwagentje en natuurlijk een betaalpagina. Je kan zelf eenvoudig producten toevoegen en ontvangt hiervoor een handleiding.

Zijn er verborgen kosten?

Nee! Er zijn bij ons geen verborgen kosten. Alle prijzen die je op de website ziet zijn inclusief BTW.

Zodra je een website bij ons koopt kan je die in één keer volledig afbetalen. Zo zijn er geen maandelijkse kosten waar je aan vast zit.

Er worden enkel maandelijkse kosten in rekening gebracht zodra je een hostingpakket bij ons hebt aangeschaft. Het is niet verplicht om bij ons te hosten.

Veelgestelde vragen over

de kosten van een website

Veelgestelde vragen over

maatwerk voor websites

Kan ik een website op maat laten maken?

Jazeker, ook al is het niet mogelijk om dat door dewebsitewinkel.nl te laten doen. Voor een website op maat kan je terecht bij Flatimation. Dit is een agency gespecialiseerd in maatwerk voor websites en SEO.

Dewebsitewinkel.nl is een handelsnaam van Flatimation. Hier worden websites van kwaliteit geleverd tegen een goede prijs.

Kunnen de formulieren aangepast worden?

Ja! Wij kunnen gemakkelijk formulieren aanpassen. Na je bestelling kan je bij ons aangeven welke informatie er door het formulier verzamelt moet worden.

Daarnaast kan je na de oplevering ook altijd nog zelf de formulieren aanpassen.

Kan ik zelf de gekochte website aanpassen?

Omdat onze websites op WordPress draaien kan je altijd gemakkelijk zelf aanpassingen doorvoeren op je website.

Daarnaast maken we gebruik van een visuele CMS waardoor het erg makkelijk is om na de oplevering zelf informatie aan te passen.

Natuurlijk kan je ook altijd bij ons terecht voor aanpassing. Neem in dat geval contact op via de contact pagina.

Kunnen jullie maatwerk toepassen in een standaard website?

Ja wij kunnen in overleg altijd maatwerk toepassen in een standaard website van dewebsitewinkel.nl.

Zorg er voor dat je in dit geval altijd eerst contact opneemt met één van onze medewerkers via de contact pagina.

Ben je opzoek naar maatwerk?

Welke informatie moet ik zelf aanleveren?

Naast dat wij veel dingen voor je kunnen regelen, zoals een domeinnaam, hosting en een onderhoudspakket, hebben we alsnog wat informatie nodig.

Zo is het voor ons belangrijk om alle inhoudelijke informatie aangeleverd te krijgen. Dit gaat dan om de volgende onderdelen:

– Tekstuele inhoud
– Visuele inhoud (zoals foto’s)
– Een huisstijl (logo’s en kleuren)

Hoe lang duurt het aanlever proces?

Zodra wij een bevestiging hebben gestuurd dat wij alle informatie correct hebben ontvangen gaan wij direct voor je aan de slag. Vanaf dat moment wordt je website binnen 5 werkdagen opgeleverd.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Nee! Het is bij ons niet verplicht om bij ons te hosten. Wij kunnen de website op iedere WordPress hosting afleveren.

Zodra je zelf hosting hebt geregeld is het wel belangrijk dat er voor ons een account wordt aangemaakt. Dan kunnen wij de website overzetten op de hosting die jij ghebt geregeld.

Veelgestelde vragen over

onze werkwijze

Meer weten over onze werkwijze?

We staan altijd voor je klaar

Heb je geen antwoord op je vraag gekregen?

Soms kan het voorkomen dat je een specifieke vraag hebt. Dit kan gaan over de websites die je bij ons kan afnemen, of een specifieke vraag over hosting. Misschien wil je graag weten wat de hosting eisen zijn voor onze websites of heb je hulp nodig bij het aanpassen van de website die je bij ons gekocht hebt?

Wat je vraag ook is, bij ons kan je altijd terecht. We geven je graag gratis advies.