Hoe kunnen we je helpen?

 

Bij de website winkel zitten onze webdesigners klaar voor gratis advies, en natuurlijk  om je vragen te beantwoorden. Bel ons op: +31 6 83839232. Liever via de mail? Stuur je bericht via onderstaand formulier. Op werkdagen heeft u vaak de zelfde dag nog een antwoord terug.

Zo snel mogelijk antwoord

Vraag maar raak

Via het formulier kan je ons eenvoudig contacteren. Wij doen altijd ons best om binnen 3 werkdagen een gepaste reactie te sturen. Zodra je het formulier invult zullen wij ons antwoord versturen via de mail.

Belangrijk om te weten:

Al het contact voor dewebsitewinkel.nl wordt overgedragen aan Flatimation. Dit is de eigenaar van de handelsnaam dewebsitewinkel.nl

Het kan dus voorkomen dat je reactie krijgt vanuit Flatimation.com.

Maandag - vrijdag
08:30 - 17:00 uur
Zaterdag - zondag
Op Afspraak

Benieuwd naar onze werktijden?

Bekijk onze openingstijden

Naast dat je het bovenstaande formulier kan invullen is het ook mogelijk om ons te mailen, bellen of een gesprek te starten via onze live chat.

Contact via live chat

Via onze live chat krijg je vaak al binnen enkele minuten contact met één van onze medewerkers. Ook is de kans vrij groot dat je direct antwoord krijgt op je vraag.

Contact via e-mail

Zodra je ons een e-mail hebt gestuurd doen wij ons best om binnen 3 werkdagen te reageren. Soms kan dit wat langer zijn op het moment dat er veel e-mails binnen komen.

Contact via telefoon

Wil je direct contact met één van onze medewerkers? Neem dan contact op via de telefoon. Je kan ons bellen via het volgende telefoonnummer: +316 8383 9232