Onze werkwijze

Stap 1

Stap 1

Kies je pagina’s

De eerste stap van het samenstellen van je nieuwe websites is het kiezen van je pagina’s. Bij de website winkel kan je zelf bepalen hoe veel pagina’s je op je website wil. Hierdoor heb je alles zelf in de hand, wel zo fijn! Alle pagina’s zijn naast computer ook voor mobiel en tablets geoptimaliseerd.

Stap 1

Stap 2

Voeg extra’s toe (optioneel)

De gekozen pagina’s kan je uitbreiden met verschillende website extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een 100% eigen reserveringssysteem of een contact formulier die in verbinding staat met jouw email. Met deze opties kan je jouw nieuwe goed website inzetten voor je klanten!

 

Stap 1

Stap 3

Hosting en domeinnaam nodig?

Elke website heeft Hosting nodig om online te blijven. Bij het aanvragen van je nieuwe website kan de website winkel direct zorgen voor een goede en vooral snelle hosting. 

Nog geen domeinnaam? Ook dit kunnen wij voor je regelen. We gaan samen opzoek naar een domeinnaam die bij je past. Bestel je deze direct bij het aanvragen van je website? dan zorgen wij dat alles geregeld is.

 

Stap 1

Stap 4

Besteld!

Hoera, je website is besteld! Je ontvangt een bevestiging van je bestelling van een van onze medewerkers in je mailbox. 

 

 

Stap 5

Stap 5

Bestanden uploaden

Na het ontvangen van je bestelling krijg je via de mail een huisstijl formulier. Hier kan je de gemakkelijk je huisstijl, teksten en foto’s met ons delen. Zodra wij dit formulier van je ontvangen gaan wij direct aan de slag met jouw nieuwe website!

Stap 6

Stap 6

Binnen 10 dagen online

Met alle benodigde informatie gaan wij aan de slag met het maken van jouw nieuwe website. Zodra de website klaar staat, kan je de website eerst rustig offline bekijken. Helemaal blij? Dan is deze met een druk op de knop bereikbaar voor de hele wereld. Gefeliciteerd met je nieuwe website!

Begin met samenstellen